DIG SETKÁNI V DL – ČERVEN 2006

 

Aby úplně neumřela tradice velkých mezinárodních DIG setkání, rozhodlo se předsednictvo DIG uspořádat DIG setkání v roce 2006 ve stejném místě jako v roce 2002, v Guelsu.

 

Termín:  15 až 18.června 2006

 

Staré vinařské městečko Guels, ležící na břehu řeky Mosel, je dnes již součástí velkého Koblenze. Setkání bude probíhat opět na sále restaurace Trennheuser. Součástí setkání bude mimo jiné i výlet lodí po Rýnu a Mosele a ochutnávka vín.

 

Převážná většina radioamatérů bývá ubytována v kempu Guelser Moselbogen, přímo na břehu Mosely. Mimo to se lze ubytovat i v hotelích, nebo na privátech. Jejich seznam je na přiloženém letáčku. (stránky OL5DIG) Pro OK amatéry se Werner, DH1PAL, pokusí opět v kempu vyjednat rozumnější ceny. V roce 2002 jsme platili asi 40 procent toho co ostatní

( + flaška bechera pro Wernera a druhá pro správce kempu - hi). Jakmile obdržím ceny služeb v kempu, budu je zde publikovat.

 

Pokud se rozhodnete někdo jet, dejte mi vědět, abychom mohli zkoordinovat cestovní plány.

Dá se domluvit případně i pobrání kamarádů do svého auta, či naopak svézt se s kamarádem a podělit se tak o náklady na cestu.

 

Každé setkání DIG má svoji specifiku a každé je krásné a plné zážitků. To vám zcela jistě potvrdí řada těch, kteří již na některém z nich byli ( odhaduji to tak na třetinu našich členů)

 

                                                    73/77 Zdeněk, OK1AR